Over Total beauty skin

 

Bij Total beauty skin staat schoonheid, ontspanning en uiteindelijke rust centraal, daarom werken wij ook uitsluitend op afspraak zodat wij u voldoende aandacht kunnen geven. Total Beauty Skin is elke werkdag geopend, zie ook onze openingstijden. Wanneer u een afspraak wilt maken kunt u dat telefonisch, door een e-mail te sturen of online een afspraak maken.


Over mij

Mijn naam is Ilona, schoonheidsspecialist en pedicure vanaf 2008 en eigenaresse van Total beauty skin.

Ik voer met veel passie de behandelingen met diepgaande resultaten voor natuurlijke huidverzorging en huidverbetering uit.
De werkwijze van mij is persoonlijk, resultaat gericht en de behandelingen zijn altijd afgestemd op uw huidconditie.
Door middel van een uitgebreide huidanalyse en de wensen die u heeft als klant bekijken we samen welke resultaat er voor u het beste te behalen is.

In de salon werk ik uitsluitend met de huidverbeterende producten van Murad Skincare.
Murads bewezen formules geven je een gezondere en jeugdigere uitstraling zonder het stukje ontspanning uit het oog te verliezen.

Voor overige behandelingen zoals pedicure, manicure, losse behandelingen of lichaamsmassages bent u bij mij aan het juiste adres.

Graag wil ik jullie voorstellen aan Heidi (links).

Heidi heeft dezelfde passie als mij voor het vak en samen zijn we een sterk team.
Bij Heidi kunt u terecht voor voet en hand verzorging, losse behandelingen, schoonheidsbehandelingen voor ontspanning en/of huidverbetering en lichaamsmassages.

Ook kunt u bij ons terecht voor duo behandelingen.