Waarom naar de schoonheidsspecialiste?

Belangrijk is om te weten dat stress, verkeerder voeding, warmte verschillen, zonlicht, medicatie, auto gassen en andere schadelijke stoffen in de lucht schade kunnen achterlaten of veroorzaken in de huid. Ook hormoon schommelingen en zwangerschap kunnen leiden tot een onrustige huid.

Persoonlijke verzorging is dan ook beslist geen luxe maar een noodzaak.

Je kunt er niet jong genoeg mee beginnen om de huid dagelijks goed te verzorgen. Dit om o.a. overmatige onzuiverheden tijdens de pubertijd te voorkomen.

Het advies is om vanaf 12 jaar regelmatig een bezoek te brengen aan de schoonheidsspecialist als de huid overmatig talg produceert.

Het advies voor om huidveroudering uit te stellen/ tegen te gaan is om vanaf ca. 25 jaar regelmatig een extra behandeling te nemen op het gebied van extra hydratatie, stimuleren en activeren van collageen, elastine vezels en bindweefsel.

Omdat geen mens het zelfde is en zo ook geen huid gelijk is, wordt er bij uw eerste bezoek een huidanalyse gedaan. Tijdens deze huidanalyse kijken wij naar uw type huid en stemmen wij de behandeling en verder advies daarop af. Hierdoor kan er een optimaal resultaat bereikt worden.

We hebben maar een huid en die moet goed verzorgd en onderhouden worden. Uw huid speelt een belangrijke rol bij uw eerste indruk bij andere. Een stralende en gezonde huid geeft zelfvertrouwen.

Uiteraard is de beste verzorging voor de huid altijd in combinatie met het thuis gebruik van de producten. De producten die wij in de salon gebruiken zijn geheel op elkaar aangepast om zo een optimaal resultaat te behalen. U bepaalt ten alle tijden hoe ver u hierin wilt gaan. Het advies voor een dagelijkse verzorging is een cleansingmilk, een lotion en een dag- en nachtcrème. Dit kunt u altijd uitbreiden met een serum, gezichtsmasker en voor de rijpere huid een oogcrème. Een Oogcrème adviseren wij vanaf 25 jaar, dit omdat het collageen in de huid afneemt en daardoor fijne lijntjes en verslappingen van de huid zichtbaar worden. Dit kunt u met een crème helaas niet uitsluiten, maar wel uitstellen!