Webshop stap 1, 2, 3,

Stap 1: Reinigen | Tonifiëren
Reinig je gezicht twee keer per dag om vuil, make-up, dode huidcellen en opgehoopt talg te verwijderen. Gebruikt de toner niet vaker dan twee keer per dag om de PH-waarde van de huid te herstellen en om de huid voor te bereiden op de volgende stap

Stap 2: Behandelen | Herstellen
Deze stap is de belangrijkste in het huidverzorgingsritueel. Volg de gebruiksaanwijzing om zo bestaande schade te herstellen en om de gezondheid van de huid te optimaliseren zodat de huid zich kan beschermen tegen toekomstige schade. Stap 2 bevat verzorgingsproducten.

Stap 3: Hydrateren | Beschermen
Breng een moisturizer aan om het vochtniveau en voedingsstoffen van de huid aan te vullen en te herstellen. Gebruik iedere dag een bescherming tegen de zon, ongeacht de activiteiten en weersomstandigheden van die dag.

topblocks_sub_youngerskin3step-1382444485 

Murad
Een gezonde huid, is een mooie huid! is het motto van dr. Murad. Howard Murad wordt door de Amerikaanse Vogue geroemd als één van de beste dermatologen van Amerika. Murad is al meer dan 25 jaar baanbrekend en innovatief op het gebied van huidverzorging, boekte vele successen met zijn Murad acné lijn en is ook vooruitstrevend op gebied van Cellulitis en Rimpels.